ادعای بسنت: از تعقیب دارایی‌های ایران دست نخواهیم کشید مارین ترافیک: تردد در تنگه هرمز فقط از مسیر ایرانی ممکن است نهاد مدیریت آبراهه خلیج فارس: تردد از تنگه هرمز امکان‌پذیر نیست افشای استقرار جنگنده‌ها و رادارهای ایتالیا در عربستان مقام آمریکایی: ترامپ به مذاکره و توافق با ایران تمایل دارد حماس: با مسئولیت و مثبت‌اندیشی با پیشنهادات میانجی‌گران تعامل کردیم چرا حمله به بندر دمیاط مصر کار اسرائیل است؟ عفو بین‌الملل: هند تأمین‌کننده سلاح رژیم صهیونیستی در جنگ غزه بود عراق ادعای ترامپ را تکذیب کرد رهبر انصارالله: بسیاری از حکام عرب در حال خوش‌خدمتی به اسرائیل هستند عبور نخستین کشتی حامل گاز قطر از تنگه هرمز با مجوز ایران عربستان خواهان کاهش تنش با ایران است یمن: تردد کشتی‌های عربستانی در دریای سرخ ممنوع است  بیانیه سنتکام در منطقه: تنگه هرمز یک آبراه بین المللی است! شنیده شدن صدای انفجار‌های شدید در استان سلیمانیه عراق بازداشت سرباز ارتش اسرائیل به اتهام جاسوسی برای ایران

نیکی هیلی:برجام توافقی بسیار خطرناک و آرزوی مرگ اسرائیل است

نیکی هیلی:برجام توافقی بسیار خطرناک و آرزوی مرگ اسرائیل است نیکی هیلی که از طرفداران سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری علیه ایران بود در مصاحبه با «واشنگتن تایمز» ادعا کرد برجام توافقی بسیار خطرناک و «آرزوی مرگ اسرائیل» است با این وجود بایدن با صرف انرژی بسیاری خواستار بازگشت به برجام است.
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۳ - ۱۸ دی ۱۴۰۰ - 2022 January 08
کد خبر: ۱۱۶۹۵۰

به گزارش راهبرد معاصر «نیکی هیلی» سفیر سابق آمریکا در سازمان ملل در دولت «دونالد ترامپ» در مصاحبه‌ای از مذاکرات ۴+۱ با ایران در وین برای برداشتن تحریم‌های کشورمان انتقاد کرد و جو بایدن را به دلیل آنچه که او نادیده گرفتن درخواست‌های کنگره برای پاسخگویی کامل در مورد چگونگی کاهش تحریم‌های ایران مطرح می کند، مورد هجمه قرار داد.

نیکی هیلی که از طرفداران سیاست شکست‌خورده فشار حداکثری علیه ایران بود در مصاحبه با «واشنگتن تایمز» ادعا کرد برجام توافقی بسیار خطرناک و «آرزوی مرگ اسرائیل» است با این وجود بایدن با صرف انرژی بسیاری خواستار بازگشت به برجام است.

هیلی درحالی این لفاظی‌ها را مطرح کرد که بنابر اعلام هیئت‌های روسی و فرانسوی مذاکرات جاری در وین میان ایران و کشور‌های ۴+۱ با پیشرفت روبروست و در همین راستا ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه، گفت: «پیشرفت‌هایی حاصل شده و من معتقد هستم که می‌توانیم به توافق برسیم.»

ند پرایس، سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز اوایل این هفته گذشته ادعا کرد که مذاکرات توافق هسته‌ای با ایران در وین پیشرفت اندکی را نشان می‌دهد و واشنگتن امیدوار است که بر روی پیشرفت‌هایی که به دست آمده است، تمرکز کند.

دور هشتم مذاکرات وین از ۶ دی آغاز شده است. گفتگو‌ها طی روز‌های گذشته با برگزاری دیدار‌های دو و چندجانبه میان هیئت‌های شرکت‌کننده در مذاکرات ادامه یافت و علی باقری، مذاکره کننده ارشد ایران با انریکه مورا، مذاکره کنندگان ارشد روسیه و چین و همچنین نمایندگان سه کشور اروپایی به طور جداگانه دیدار کرد./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار